وي ادامه داد: مصمم هستيم در زمان باقيمانده تا مراسم تجليل، و طي ويژه نامههاي ديگري، با معرفي احوال و خدمات هفت استاد رنگرز ديگري که در مراسم 15 ديماه مورد تجليل قرار مي گيرند، به سهم خود در آشنايي جامعه فرهنگي و دوستداران هنر ايران زمين با اين سرمايههاي معنوي، اداي وظيفه کنيم.
مدير سايت اطلاع رساني فرش ايران افزود: گردآوري و آرشيو احوال و آثار هنرمندان، اساتيد و پيشکسوتان فرش و دستبافتههاي ايراني ضرورتي است که تاکنون کمتر بدان پرداخته شده است. تا آنجا که صرفنظر از بي مهري نسبت به خدمات شايسته اين عزيزان، وظيفه ارتقا آگاهي عمومي در اين مورد نير مغفول مانده است.
قادري با تاکيد بر اين مطلب که بقاي فرش دستباف و استمرار اين هنر- صنعت نيازمند توجه جدي به هنرمندان و آفرينندگان آن است افزود: سايت اطلاع رساني از ابتداي آغاز فعاليتهاي خود در جهت معرفي و اطلاع رساني در زمينه فرش و دستبافته ها، همواره کوشيده است تا با ارج نهادن به جنبه هاي هنري و معرفي هنرمندان و اساتيد تلاشگر اين هنر اصيل ايراني، توجه مسئولان، مديران و برنامه ريزان را به لزوم تقويت جنبه هاي هنري فرش دستباف جلب کند.
وي تصريح کرد: اعتقاد ما بر اين است که تجارت و رونق صادراتي اين کالاي هنري نيز جز با توجه و حمايت جدي از جنبه هاي هنري عملا غير ممکن است.
يادآورميشود؛ مراسم تجليل از منتخب رنگرزان کشور، روز شنبه 15 ديماه 86 از سوي مرکز ملي فرش ايران و در محل موزه فرش با حضور رنگرزاني از سراسر کشور و دست اندرکاران فرش دستباف به منظور معرفي و تجليل از تلاش هاي 8 استاد پيشکسوت از 8 استان کشور برگزار خواهد شد.114/
انتهای پیام/